David Gaboriaud
kucharz, kulinarny coach
David Gaboriaud – kucharz, podróżnik. Pół Francuz, pół Polak. Urodził się we Francji i wychowywał w Paryżu. Od najmłodszych lat jest pasjonatem smacznej i dobrej kuchni, którą poznał dzięki rodzicom, którzy przekazali mu wiedzę i tajniki francuskiej sztuki kulinarnej. Celem Davida jest promowanie kultury jedzenia a głównie celebrowania i delektowania się posiłkami, zamiast szybkiego napełniania żołądków. Jest gospodarzem programów kulinarnych "David w Europie” i „Bitwa na Smaki” w telewizji Kuchni+ oraz stałym gościem kącika kulinarnego w telewizji śniadaniowej Dzień Dobry TVN. Jest autorem książki kulinarnej „Coś francuskiego”, wydawnictwa Pascal. Od kilku lat jest ambasadorem marek: Almette, Carrefour i Winiary, dla których prowadzi pokazy i warsztaty kulinarne. W listopadzie br. dołączył do grona ambasadorów projektu marki Vistula -– „Vistula z Pasją”.
Bierze udział w sesjach:
-
Influencer, celebryta, trendsetter - czy za każdą rozpoznawalną marką powinna stać znana osoba?
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIInfluencer, celebryta, trendsetter - czy za każdą rozpoznawalną marką powinna stać znana osoba?
- Social media inspirują, promują, hejtują: na straży dobrego, czyli walka z czarnym PR-em i mitami wokół polskich marek
- Celebryci i mikroinfluencerzy – jak wpływają na postrzeganie produktu
- Bloger znaczy więcej niż puchary – siła opinii
- Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest miejscami pierwszego kontaktu z konsumentem
- Coraz bliżej konsumenta – nowe pomysły na promocję marek i budowę nawyków konsumenckich
- Nie tylko millenialsi. Potrzeby grupy „silver generation” – jak wspierać marki zadowalające pokolenie 50+