Krzysztof Cybruch
CEO, Targ Śniadaniowy, Food Hall Poland
Założyciel i organizator rynku śniadaniowego "Targ Śniadaniowy" (Warszawa, Poznań, Kraków, Trójmiasto) Założyciel i organizator warszawskiego Targu Rybnego. Związany z projektami "Hali Koszyki" i „Bazar Koszyki Street Food”. Odpowiedzialny za komercjalizację, planowanie i strategii "Hali Gwardii. Prezes Food Hall Poland z projektami gastronomicznymi w Gdańsku i Warszawie. Od ponad 11 lat współtworzy kulinarną mapę Warszawy.
Bierze udział w sesjach:
-
Kreowanie nowych produktów na nasyconym rynku - prezentacje nowych firm, start-upów
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIKreowanie nowych produktów na nasyconym rynku - prezentacje nowych firm, start-upów
- Kiedyś ciekawostka, dziś trendy. Jak znaleźć niszę i jak potem z niej wyjść?
- Uczyć się od najlepszych. Liderzy wspierają rozwój start-upów
- Gdzie sprzedawać nowe produkty. Innowacyjność vs. budowa dystrybucji
- Trudne początki sukcesu. Case study start-upu
- Innowacyjne produkty dla wymagającego konsumenta