
Marcin Wachowicz
restaurator, współzałożyciel
Aioli Cantine Bar Café Deli
Marcin Wachowicz – od 25 lat związany z gastronomią. Współtwórca jednych z najlepszych konceptów gastronomicznych, tj. AïOLI, Banjaluka i MOMU.
Twórca, wizjoner i podróżnik poszukujący idealnego świata gastronomicznego. Dyrektor Kreatywny agencji Instynkt Creative Group, człowiek o wielu pasjach i niekończących się pomysłach.
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta
- Trendy żywieniowe rozszerzają i zmieniają menu restauracji
- Personalizacja w rytmie fast. To klient decyduje co dokładnie znajdzie się na talerzu
- Nowe technologie, delivery, e-lojalność – wyzwania „cyfrowej” gastronomii
- Trzy dekady polskiego street foodu: od przyczepy z zapiekanką do nocnych marketów. Kto wyznacza trendy?
- Nowe otwarcie w gastronomii szansą dla producentów i dostawców żywności