Zbigniew Kozłowski
ekspert ds. żywności ekologicznej, założyciel strony e-organicleaf.com
Absolwent Ekonomiki i Zarządzania Kadrami na WSSP, Socjologii na SWPS oraz Zarządzania finansami przedsiębiorstw na SGH. Z handlem związany już od ponad 20 lat. Specjalizuje się w produkcji, dystrybucji i zarządzaniu. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywał między innymi w Symbio Polska S.A, jako wice prezes zarządu oraz w Sante jako dyrektor do spraw rozwoju. Miłośnik i propagator żywności ekologicznej, działacz społeczny. Współzałożyciel i członek rady Polskiej Izby Żywności Ekologicznej, wice prezes Związku Zawodowego Rolników Ekologicznych Imienia św. Franciszka z Asyżu. Członek Rady Dialogu Społecznego przy Ministrze Rolnictwa. Członek Rady ds. żywności ekologicznej przy Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Członek stowarzyszenia Rolnictwa Ekologicznego im. Mieczysława Górnego. Twórca największej digitalowej społeczności związanej z żywnością ekologiczną www.e-organicleaf.com, fanpage’a na Facebooku https://www.facebook.com/eorganicleaf/ oraz inicjator społeczności.
https://www.facebook.com/groups/organicleaf/
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCa Trends - koncepty szyte na miarę współczesnego konsumenta
- Trendy żywieniowe rozszerzają i zmieniają menu restauracji
- Personalizacja w rytmie fast. To klient decyduje co dokładnie znajdzie się na talerzu
- Nowe technologie, delivery, e-lojalność – wyzwania „cyfrowej” gastronomii
- Trzy dekady polskiego street foodu: od przyczepy z zapiekanką do nocnych marketów. Kto wyznacza trendy?
- Nowe otwarcie w gastronomii szansą dla producentów i dostawców żywności