Foodowy słownik głównych nurtów: #wege #vegan #zerowaste #respectfood
Co serwują najlepsi kucharze? Czym pulsuje Instagram? Co zdominuje podniebienia w 2020 roku
Kultura foodie. W oczekiwaniu na wielką rewolucję restauracyjną
Kucharz, bloger i dietetyk - jak wykorzystać potencjał tych autorytetów?
#streetfood – niezobowiązującej gastronomii przybywa zwolenników, nie tylko wśród młodzieży
twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
restaurator, właściciel, Restauracja Senses
kucharz, założyciel, prezes, Fundacja „Szkoła na widelcu”
szefowa kuchni, restauracja WuWu, uczestniczka programu „Top Chef”, prowadząca kulinarne programy telewizyjne
coach żywienia, współwłaścicielka cateringu dietetycznego Bistrobox
dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding
współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur
redaktor prowadząca, www.portalspozywczy.pl
dziennikarz, portalspozywczy.pl
Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.
Co możesz zrobić:
Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie