Edyta Kochlewska
redaktor naczelna
magazyn Rynek Spożywczy
Bierze udział w sesjach:
-
FUTURE FOODS. Polska „Doliną Krzemową” branży spożywczej
- Produkcja żywności kołem napędowym polskiej gospodarki?
- Smak jutra. Czego naprawdę potrzebują i będą potrzebować konsumenci?
- Czas nieprzemyślanych produktów minął bezpowrotnie. Liczy się innowacyjne podejście
- Innowacja już nie kojarzy się z "chemią". Producenci żywności potrzebują nowych technologii
- Szukamy polskiego następcy Beyond Meat. Start-upy dostrzegają możliwości rozwojowe dla branży spożywczej
-
10.30-10.45
Ewa Chodakowska - Business Power Speach – „Jak przekuć swoje pasje w biznes”
-
Gospodarka obiegu zamkniętego. Opakowanie przyszłości pilnie poszukiwane
- Obietnica w pudełku. Wygodnie, estetycznie, personalnie
- Gospodarka obiegu zamkniętego. Efektywnie, ekologicznie, ekonomicznie
- #Noplastic – co w zamian?
- Produkcja, handel i HoReCa – czy istnieje jedno opakowanie dobre dla wszystkich?
-
Konsument 4.0 w soczewce trendów zmieniającego się świata
- Ekologia, technologia, wygoda, inspiracja
- Nie utożsamiam się – nie kupuję. Ideologia i wartości marki istotne dla klienta
- Homo consumenus: kupuję etycznie, więc jestem – potrzeby pokolenia Z
- Strategia gigantów: obsesja na punkcie konsumenta
- Konsumenci przejmują kontrolę, odrzucają produkcję masową, ale chcą bezproblemowo i szybko uzyskać produkty i usługi
-