Prelegenci

A B C D G J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
Krzysztof Cybruch

Krzysztof Cybruch

twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland

Gdańszczanin w Warszawie. Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego oraz Uniwersytetu Gdańskiego. Trener i medalista mistrzostw polski w lekkiej atletyce. Finalista międzynarodowego maratonu kreatywności internetowej we Francji.
Niegdyś odpowiedzialny za budowanie sieci sprzedażowych. Przez następne lata związany z branżą marketingu i reklamy.
Założyciel Targu Śniadaniowego, Targu Rybnego, odpowiedzialny za Bazar Koszyki, ostatnio także szef komercjalizacji Hali Gwardii.

Bierze udział w sesjach:

  • #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    #HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?

    •  Foodowy słownik głównych nurtów: #wege #vegan #zerowaste #respectfood

       

    • Co serwują najlepsi kucharze? Czym pulsuje Instagram? Co zdominuje podniebienia w 2020 roku

       

    • Kultura foodie. W oczekiwaniu na wielką rewolucję restauracyjną

       

    • Kucharz, bloger i dietetyk - jak wykorzystać potencjał tych autorytetów?

       

    • #streetfood – niezobowiązującej gastronomii przybywa zwolenników, nie tylko wśród młodzieży

POWRÓT
FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie