Krzysztof Cybruch
twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
Gdańszczanin w Warszawie. Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego oraz Uniwersytetu Gdańskiego. Trener i medalista mistrzostw polski w lekkiej atletyce. Finalista międzynarodowego maratonu kreatywności internetowej we Francji.
Niegdyś odpowiedzialny za budowanie sieci sprzedażowych. Przez następne lata związany z branżą marketingu i reklamy.
Założyciel Targu Śniadaniowego, Targu Rybnego, odpowiedzialny za Bazar Koszyki, ostatnio także szef komercjalizacji Hali Gwardii.
Bierze udział w sesjach:
-
#HorecaTrendsTalks – czym żyje polska scena gastro?
-
Foodowy słownik głównych nurtów: #wege #vegan #zerowaste #respectfood
-
Co serwują najlepsi kucharze? Czym pulsuje Instagram? Co zdominuje podniebienia w 2020 roku
-
Kultura foodie. W oczekiwaniu na wielką rewolucję restauracyjną
-
Kucharz, bloger i dietetyk - jak wykorzystać potencjał tych autorytetów?
-
#streetfood – niezobowiązującej gastronomii przybywa zwolenników, nie tylko wśród młodzieży
-