Prelegenci

A B C D G J K L Ł M N O P R S Ś T U W Z Ż
Marcin Woźniak

Marcin Woźniak

prezes zarządu

Fundusz Venture Capital AgriTech Hub

Doświadczony inwestor, praktyk biznesu z licznymi sukcesami w Polsce i na arenie międzynarodowej. Z sektorem rolno-spożywczym związany od dziecka – aktywnie zaangażowany w rozwój firmy rodzinnej RAJPOL, jednej z największych grup producentów jabłek w Polsce.

Studiował m.in. na uczelni rolniczej Lackham Collage w Anglii. Doświadczenie zawodowe w branży agro zdobywał w firmie MuddyBoots, która jest europejskim liderem w obszarze oprogramowania zarządzającego kontrolą jakości produktów rolnych oraz w koncernie MONSANTO przy wdrażaniu innowacyjnego projektu IFCO.

Obecnie Managing Partner Funduszu Venture Capital Knowledge Hub, inwestującego w nowoczesne rozwiązania technologiczne we wczesnej fazie rozwoju (start-up), w szczególności z obszaru digital marketingu. Fundusz wspiera projekty o wysokim potencjale rynkowym na etapie finansowania, zarządzania i szybkiego wzrostu wartości.

W latach wcześniejszych – współzałożyciel i dyrektor zarządzający międzynarodowego domu sprzedaży mediów ARBOmedia, gdzie odpowiedział m.in. za rozwój ARBOinteractive w Europie Środkowo-Wschodniej i ekspansję na nowe rynki (największy sukces na arenie międzynarodowej to stworzenie oddziału w Rosji).

Bierze udział w sesjach:

  • Food & Retail Start-up Star. Sektor żywności na celowniku start-upów

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Food & Retail Start-up Star. Sektor żywności na celowniku start-upów

    • Dokąd po pieniądze? Źródła finansowania żywnościowych start-upów
    • Giganci mocno obserwują start-upowy entuzjazm. Możliwości współpracy
    • Crowdfunding wsparciem na rozpoczęcie działalności
    • Jak przekuć startupową ideę w markowy produkt, który trafi do konsumentów?
    • Zmagania finałowe konkursu Food&Retail Startup Start w formule Challenge
POWRÓT
FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie