Aleksandra Niżyńska
Project Manager in CEE
EIT Food
Aleksandra Niżyńska ma ponad 10-letnie doświadczenie w analizach i badaniach polityki publicznej. Pracowała jako badacz i analityk zarówno w Instytucie Spraw Publicznych, jak i w firmie Deloitte Consulting. Posiada bogate doświadczenie w badaniach rynku i innowacjach w sektorze rolno-spożywczym. Obecnie w EIT Food kieruje inicjatywą Food Foresight oraz zarządza 12 organizacjami EIT Food Hub w Europie Środkowo-Wschodniej.
Bierze udział w sesjach:
-
Sesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCISesja inauguracyjna. Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej
Koronakryzys – czas wizjonerów i skutecznych rozwiązań w branży spożywczej (debata główna)
- Nowa rzeczywistość branży spożywczej – jak szybko dopasować się do zachodzących zmian?
- Czy kryzysy wzmacniają? Jak COVID-19 umocnił sektor produkcji żywności? Co zdemaskowała pandemia?
- Czego realnie potrzebują i będą potrzebować producenci żywności i jej konsumenci?
- Trendy i formaty, które zdały egzamin w trakcie lockdownu. Skuteczne zarządzanie ofertą
- Szybki szturm na online – sprzedaż, komunikacja, marketing
- To nie jest koniec świata, to tylko kryzys! Czeka nas ewolucja zachowań konsumenckich, a nie rewolucja?
- Nie ma odwrotu od innowacji i nowych trendów. Które są najbardziej wyraźne?