Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D F G H J K L Ł M N O P R S Ś T W Z Ż
Ewa Sech

Ewa Sech

dyrektor działu badań specjalnych

GFK POLONIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Wykształcenie: ukończyła Uniwersytet warszawski na wydziale Neofilologii ze specjalnością Germanistyka

Studia podyplomowe „Marketing” w warszawskiej Szkole Głównej Handlowej, studia podyplomowe „Analizy Marketingowe” w SGH, studia podyplomowe „Zachowania Nabywcze”  na Uniwersytecie Warszawskim

  Doświadczenie w badaniach panelowych:

•16 lat praca w Panelu Gospodarstw Domowych GFK Polonia 
Doświadczenie w badaniach ad-hoc:

•3 lata w Ipsos – Director of Tracking Research; badania trackingowe
•4 lata w Millward Brown – Konsultant - badanie TGI (Target Group Index), badania ad-hoc w tym społeczne
 

Posiada doświadczenie w planowaniu i koordynacji badań, oraz bogate doświadczenie w analizowaniu danych.

 Pracowała z klientami z wielu branż: (m.in FMCG, finanse, media, przemysł).

Uczestniczyła w wielu projektach np. dla::

•Kraft (JDE, Mondelez), PepsiCo, Danone, Mars, link4, BPH/GE, Lindt, Ferrero, Nestle, McDonalds, Samsung, BBC, Chipita, Lactalis , Berlin Chemie, Novartis, Johnson&johnson, Colgate, GSK, VisionExpress, Adamed, Recordati, Unipharm, USP, OZZL, Instytut Badań Edukacyjnych, Krajowe Centrum ds. AIDS. etc

Bierze udział w sesjach:

  • Towary „pożądania” podczas koronakryzysu (słodycze, przekąski, alkohole)

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Towary „pożądania” podczas koronakryzysu (słodycze, przekąski, alkohole)

    • Wyzwania producentów słodyczy, przekąsek, alkoholi
    • Wejście do internetu – największe marzenie producentów alkoholi
    • Zdrowie i słodycze – czy na pewno wrogowie?
    • Odrobina luksusu – produkty premium zdały egzamin podczas lockdownu
    • Crafty – nowe pojęcie rzemieślniczości Celebryci potwierdzają „moc“ marki
POWRÓT
FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie