Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D F G H J K L Ł M N O P R S Ś T W Z Ż
Halina Brdulak

Halina Brdulak

dr hab., prof. nadzwyczajny, Szkoła Główna Handlowa w Warszawie, dyrektorka, Komitet ds. Etyki, United Nations Global Compact Network Poland

Profesor Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, przewodnicząca komisji rektorskiej ds. społecznej odpowiedzialności, kierowniczka studiów podyplomowych „Lean w usługach”.

Członkini Rady Naukowej Polskiego Towarzystwa Ekonomicznego, Rady Programowej miesięcznika „Gospodarka Materiałowa i Logistyka”, kwartalnika „Transport and Logistics”, „Kobieta i Biznes”. Członkini Rady Programowej United Nations Global Compact oraz ekspertka UN Global Compact w zakresie odpowiedzialnego transportu i zrównoważonych miast.

Członkini Polskiego Towarzystwa Logistycznego. Inicjatorka wdrażania filozofii Lean w firmach logistycznych. Propagatorka EDI. Autorka rankingu branży TSL, publikowanego w cyklu corocznym od 25 lat, obecnie we współpracy z Dziennikiem Gazetą Prawną i firmą Clue.

Prezeska Międzynarodowego Forum Kobiet (2006-2012), obecnie honorowa prezeska. Ściśle współpracuje z praktyką.

Autorka wielu publikacji z zakresu handlu zagranicznego, logistyki,  zrównoważonego rozwoju i nowych technologii. Globtroterka, joginka, miłośniczka żeglarstwa i turystyki rowerowej.

Bierze udział w sesjach:

  • Krótkie łańcuchy dostaw – zmiana, która przedefiniuje logistykę

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Krótkie łańcuchy dostaw – zmiana, która przedefiniuje logistykę

    • Logistyka jutra – na nowych zasadach
    • Blisko, lokalnie, bezpiecznie – krótki łańcuch dostaw poszukiwany
    • Wyzwania menedżera w dobie postcovidowej produkcji
    • Logistyka w trybie home office. Wyzwanie – cyfryzacja i nowe technologie
    • Zmiany w łańcuchu dostaw wywołane przez epidemię koronawirusa
     
POWRÓT
FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie