Katarzyna Świąder
specjalista ds. żywności i żywienia
Wydział Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Ekspert ds. żywności, międzynarodowy wykładowca akademicki, SGGW.
Ekspert ds. żywności, międzynarodowy wykładowca akademicki. Specjalista w dziedzinie żywności funkcjonalnej, oceny sensorycznej i projektowania żywności. Współautorka wdrożeń nowych produktów spożywczych i patentów. Adiunkt na Wydziale Żywienia Człowieka SGGW, członek Polskiego Towarzystwa Nauk Żywieniowych. Propagatorka zdrowego stylu życia.
Bierze udział w sesjach:
-
Towary „pożądania” podczas koronakryzysu (słodycze, przekąski, alkohole)
- Wyzwania producentów słodyczy, przekąsek, alkoholi
- Wejście do internetu – największe marzenie producentów alkoholi
- Zdrowie i słodycze – czy na pewno wrogowie?
- Odrobina luksusu – produkty premium zdały egzamin podczas lockdownu
- Crafty – nowe pojęcie rzemieślniczości Celebryci potwierdzają „moc“ marki