Maciej Żakowski
współtwórca Restaurant Week Polska, Fine Dining Week i World Class Cocktail Festival, ORZO people-music-natur
Współtwórca RestaurantClub (organizator m.in. Restaurant Week, Fine Dining Week, World Class Cocktail Festival, Beer Food Week) oraz sieci ORZO people-music-nature (Warszawa, Kraków, Poznań, Wrocław). Właściciel agencji Planoia stojącej za popularnymi konceptami restauracyjnymi. Nagrodzony przez Departament Stanu USA tytułem “Young Transatlantic Innovation Leader”.
Bierze udział w sesjach:
-
#HorecaTrendsTalks: Gastronomia zmian. Nowe zasady, rozwiązania i trendy
- Bezpieczeństwo dostawy i gastronomia w maseczce
- Zero waste, cloud kitchens, delivery – trendy, które wybrzmiały w pandemii
- Prawdziwych „przyjaciół” poznaje się w lockdownie. Dostawcy na pomoc HoReCa
- Kryzys = wyzwanie. Czy to nowy impuls do zmian?
- Quo vadis, polska gastronomio?