Tadeusz Müller
food concept director, właściciel, Make Me Food
-
Konsultant branży restauracyjnej zajmujący się od
16 lat obszarem QSR, convenience, fast casual, casual dining.
Pierwsze doświadczenie zawodowe zdobywał na stanowisku kucharza w restauracji hotelowej Na Xamena na Ibizie, w sieci restauracji Meson Cinco Jotas w Madrycie oraz u boku znanego z filmów Almodovara szefa kuchni Abrahama Garcii (Viridiana).
Przez ostatnie osiem lat prowadził sieciowe projekty w Polsce. Jego styl gotowania można określic jako fun dining. Pasjonują go współczesne, miejskie lokale neo bistro z popularnym jedzeniem na każdą kieszeń.
Posiada wieloletnie doświadczenie jako food stylista oraz food fotograf przy dużych projektach komercyjnych.
Współtwórca i współwłaściciel sieci restauracji Orzo. Odpowiada za sukces wielu znanych miejsc w których tworzył food koncept jak Aioli, Munja, Banja Luka, Momu, Stacja Mercedes, Fastie klopsikarnia, Costa Coffee Fly Dining, Orlen Stop Cafe 2.0.
Właściciel Make Me Food firmy doradczo szkoleniowej tworzącej food koncepty restauracji. Obecnie pracuje nad stworzeniem food konceptu sport’s baru w Browarach Warszawskich dla Jacka Trybuchowskiego byłego COO Amrest.
Bierze udział w sesjach:
-
#HorecaTrendsTalks: Gastronomia zmian. Nowe zasady, rozwiązania i trendy
- Bezpieczeństwo dostawy i gastronomia w maseczce
- Zero waste, cloud kitchens, delivery – trendy, które wybrzmiały w pandemii
- Prawdziwych „przyjaciół” poznaje się w lockdownie. Dostawcy na pomoc HoReCa
- Kryzys = wyzwanie. Czy to nowy impuls do zmian?
- Quo vadis, polska gastronomio?