Beniamin Bielecki
właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości
Beniamin Bielecki - współzałożyciel restauracji i baru Bibenda. Odpowiada za jego działanie w 100% już od prawie 8 lat. Doświadczenia zbierał w Warszawskich restauracjach oraz na międzynarodowych wydarzeniach. Wcześniej prowadził firmę “Ma noże i może”, oferującą cateringi, pop-up eventy oraz kolacje. Jego doświadczenia w branży gastronomicznej (i nie tylko) nauczyły go solidności, dbałości o szczegóły i ciężkiej pracy.
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
- Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
- Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
- Boom na food delivery i dark kitchen
- „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
- Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
- Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa