Ewa Rzeszowska
Project Manager
European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food
Ewa Rzeszowsk - Project Manager w EIT Food (Europejskim Instytucie Innowacji i Technologii), odpowiedzialna za komunikację i międzynarodowe, a także lokalne, aktywności i eventy. Od lat związana z branżą foodową. Była managerka Targu Śniadaniowego oraz Food Lab Studio, organizatorka wielu wydarzeń, w tym m.in. dwóch edycji Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego. Działania na rzecz odpowiedzialnej przyszłości jedzenia, zwiększenia świadomości konsumentów i większego zrównoważenia sektora spożywczego od samego początku jej kulinarnej przygody, którą rozpoczęła w warszawskim ruchu Slow Food Youth.
Bierze udział w sesjach:
-
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy
- Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?
- Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu
- Boom na food delivery i dark kitchen
- „Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny
- Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec?
- Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa