Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Prelegenci

A B C D G H J K L M N O P R S Ś T U W Z
Krzysztof Cybruch

Krzysztof Cybruch

CEO, Targ Śniadaniowy, Food Hall Poland

Założyciel i organizator rynku śniadaniowego "Targ Śniadaniowy" (Warszawa, Poznań, Kraków, Trójmiasto) Założyciel i organizator warszawskiego Targu Rybnego. Związany z projektami "Hali Koszyki" i „Bazar Koszyki Street Food”. Odpowiedzialny za komercjalizację, planowanie i strategii "Hali Gwardii. Prezes Food Hall Poland z projektami gastronomicznymi w Gdańsku i Warszawie. Od ponad 11 lat współtworzy kulinarną mapę Warszawy.   

Bierze udział w sesjach:

  • HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    HoReCaTrendsTalks II część Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy. Hyde Park HorecaTrendsTalks

    • Gastronomia przenika się z produkcją żywności – restauracje w czasie pandemii zmieniły się w delikatesy
    • Rynek kawiarni w pandemii
    • Współpraca dostawca-gastronomia – razem przeciwko skutkom pandemii
    • Hyde Park HorecaTrendsTalks – cykl wypowiedzi osób z branży na bieżące tematy ze świata HoReCa
POWRÓT
FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie