Rafał Czech
współzałożyciel
Bezmięsny
Współtwórca Bezmięsnego czyli firmy zajmującej się tworzeniem roślinnych alternatyw dla mięsa, które smakiem i wyglądem przypominają ich tradycyjne odpowiedniki. W Bezmięsnym szczególnie odnajduje się w takich dziedzinach jak projektowanie i wdrażanie nowych produktów. Absolwent kierunku "Zarządzanie Strategiczne" na Akademii Leona Koźmińskiego, w której kilka lat później odbierał nagrodę "Start-Up Pozytywnego Wpływu" dla swojej firmy.
Bierze udział w sesjach:
-
Żywność roślinna – nowe produkty, nowa konsumpcja
- Odpowiedzialna konsumpcja, etyczne aspekty – co skłania konsumentów do sięgania po roślinne produkty?
- Szybko, łatwo, zdrowo, roślinnie – czego oczekuje konsument?
- Młodzi wizjonerzy kontra doświadczeni gracze w walce o roślinne podium
- Rynek żywności roślinnej w sieci unijnych regulacji