Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Speakers

B C D G H J K L M N O P R S Ś T W Z Ż
Grzegorz Dołęga

Grzegorz Dołęga

Chain Unit & Development Manager

Wedel

Absolwent Akademii Medycznej w Warszawie i Uniwersytetu Medycznego w Łodzi. Posiada specjalizację z zakresu farmacji aptecznej i doktorat z zakresu farmacji przemysłowej. Absolwent Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, kierunku – Marketing Strategiczny na Rynku Farmaceutycznym oraz Uczelni Łazarskiego w Warszawie – MBA zarządzanie.

W latach 2011-2018 Wykładowca Politechniki Rzeszowskiej, w zakresie Produktów Leczniczych oraz Aparatury i Technologii Przemysłu Farmaceutycznego. Ekspert w obszarze rozwoju i procesów notyfikacyjnych suplementów diety. Trener, coach, szkoleniowiec o zainteresowaniach z zakresu przywództwa sytuacyjnego.

Zawodowo w latach 2000-2018 związany z jedną z największych firm farmaceutycznych SANOFI, gdzie zarządzał procesami transferu technologii i realizował projekty rozwojowo-inwestycyjne. Od 2018 roku pracuje w firmie Wedel, gdzie zarządza projektami Łańcucha Dostaw. Współtworzył strategię operacyjną Łańcucha Dostaw i wdraża transformację struktury produkcyjnej.

Obecnie zarządza Działem Rozwoju Łańcucha Dostaw (w skład którego wchodzą następujące obszary: Strategia i transformacja SCH, Komunikacja wewnętrzna i administracja, Ciągłe doskonalenie, Efektywność biznesowa, BCP, Digitalizacja, Zasoby operacyjne) oraz obszarem wytwarzania pianek Ptasie Mleczko®.

 

Participates in the sessions:

  • Factory 4.0 – automated, robotised, digital, and green

    MORE SPEAKERS
     

    Factory 4.0 – automated, robotised, digital, and green

    • Technologies of the present and future with the greatest potential
    • Robots as part of the Industrial Internet of Things (IIoT)
    • Cobots on the crest of the wave – the growing importance of human-robot co-operation
    • Maintaining continuity of production at a time of staff shortages
BACK
FRSiH

Dear User!

You watching archival version of Forum RSiH.

What you can do:

Go to the current edition page or Continue browsing