Bartłomiej Rak
założyciel
Rebread
Seryjny przedsiębiorca, współtwórca Socjomanii - firmy konsultingowo-szkoleniowej z zakresu digital marketingu i service design. Z pandemią i wojną ściera się w biznesie gastronomiczno-piekarniczym Handelek. Co-founder startupu Rebread, którego celem jest ratowanie niesprzedanego pieczywa przed staniem się odpadem. Klimatyczny imigrant z południa na północ. Pilnie śledzący bieżące trendy i wydarzenia geopolityczne.
Bierze udział w sesjach:
-
Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku
- Akwaponika i farmy miejskie – czyli ultralokalna żywność także z miast
- Aplikacje, dane, chmura łączą klienta i sklep
- Sklepy autonomiczne, vending, nanoplacówki
- Kasy samoobsługowe, wirtualne przymierzalnie i asystenci
- Przegląd foodowej i retailowej sceny start-upowej