Iga Czubak
prezes
Apollo Roślinny Qurczak®
Absolwentka neurokognitywistyki zafascynowana nauką o żywności, nowymi technologiami i ich implementacjami, które służą zmniejszeniu negatywnego wpływu produkcji spożywczej na planetę. Zmienia nawyki żywieniowe i myślenie konsumentów o produktach roślinnych łącząc podejście strategiczne z neuropsychologicznym, tworząc najsmaczniejsze na rynku alternatywy mięsa, produkowane z polskiej fasoli pod marką Apollo Roślinny Qurczak®.
Bierze udział w sesjach:
-
Rynek żywności roślinnej – perspektywiczna nisza rozpycha się w mainstreamie
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIRynek żywności roślinnej – perspektywiczna nisza rozpycha się w mainstreamie
- Rynek żywności roślinnej – potencjał, potrzeby, kierunek rozwoju
- Sieci handlowe a trend roślinny
- Neutralność klimatyczna a transformacja przemysłu spożywczego
- Konsumenci na diecie: wegetarianie, weganie, fleksitarianie
- Roślinna półka w sieciach handlowych