Bierze udział w sesjach:
-
Alkohole i przekąski – gwiazdy sklepowej półki
- Przekąski i napoje – produkty na kryzysowe pocieszenie?
- Branża alkoholi po pandemii i podwyżce akcyzy – dobrze już było?
- R&D – w jakim rytmie biją serca producentów żywności i napojów
- Blisko konsumenta – innowacyjne pomysły na promocję marek i budowę nawyków konsumenckich
- Puls branży alkoholowej – trendy, perspektywy, wyzwania
- Słodko czy słono, czyli puls branży przekąsek
-
HoReCa TrendsTalks
Wyzwania rynku HoReCa. Poradnik restauratora
- Kondycja gastronomii po pandemii
- Dostawcy w gastronomii – jak stworzyć współpracę „szytą na miarę”
- Gastronomia to „penny business“
HoReCa przyszłości
- Nowe technologie w restauracji przyszłości – aplikacje i roboty zamiast kelnerów
- Food waste w Horeca. Nowe technologie w obliczaniu Food management
- Nowoczesne technologie, digitalizacja i metaverse w HoReCa