Bierze udział w sesjach:
-
Foodtech i Retailtech – innowacje i strat-upy zmieniają obraz rynku
- Akwaponika i farmy miejskie – czyli ultralokalna żywność także z miast
- Aplikacje, dane, chmura łączą klienta i sklep
- Sklepy autonomiczne, vending, nanoplacówki
- Kasy samoobsługowe, wirtualne przymierzalnie i asystenci
- Przegląd foodowej i retailowej sceny start-upowej
-
HoReCa TrendsTalks
Wyzwania rynku HoReCa. Poradnik restauratora
- Kondycja gastronomii po pandemii
- Dostawcy w gastronomii – jak stworzyć współpracę „szytą na miarę”
- Gastronomia to „penny business“
HoReCa przyszłości
- Nowe technologie w restauracji przyszłości – aplikacje i roboty zamiast kelnerów
- Food waste w Horeca. Nowe technologie w obliczaniu Food management
- Nowoczesne technologie, digitalizacja i metaverse w HoReCa