Forum Rynku Spożywczego i HandluForum Rynku Spożywczego i Handlu

Agenda

#consumer trends:
- „Wizerunek mięsa A.D. 2023”
- Novel food, białko owadzie, żywność roślinna
- Nowe szaty alkoholu.

6 listopada 2023 • 14:45-16:45 • Sala Balowa B

Tematyka

#consumer trends:
Jak cię widzą, tak cię smakują. „Wizerunek mięsa A.D. 2023”

  • Mięso walczy z zamiennikami na argumenty
  • Promocja mięsa, czyli do kogo kierować komunikaty?
  • Mięsne innowacje. Skąd czerpać inspiracje?

 

#consumer trends:
Novel food, białko owadzie, żywność roślinna. Jak z ciekawostek rynkowych uczynić prężną gałąź przemysłu spożywczego?

  • Regulacje unijne a nowa żywność. Kto boi się innowacji?
  • Owady w menu. Jak Polska może skorzystać na nowym trendzie?
  • Żywność roślinna – wysyp innowacji. Czas na plant-based 2.0

 

#consumer trends:
Nowe szaty alkoholu – NoLo, 0%, trendy, nowe grupy docelowe

  • Jaki będzie 2024 rok na rynku alkoholi? Eksperci wskazują trendy
  • Alkohole, które stały się napojami. Dla kogo wersje bezalkoholowe?
  • Krafty, manufaktury, produkcja rzemieślnicza – czy to przyszłość rynku alkoholi?
  • Wódka traci zwolenników. Jak ożywić jej wizerunek?

Retransmisja sesji

FRSiH

Szanowny Użytkowniku!

Oglądasz archiwalną wersję strony Forum Rynku Spożywczego i Handlu.

Co możesz zrobić:

Przejdź do strony bieżącej edycji lub Kontynuuj przeglądanie