- DZIEŃ 1 2024.11.04
- DZIEŃ 2 2024.11.05
Wydajna, oszczędna, ekologiczna. Taka ma być fabryka żywności
4 listopada 2024 • 15:15
-16:45 • Sala Balowa A
Sesja tłumaczona symultanicznie PL / EN
Sesja transmitowana online
Tematyka
- Nowa rewolucja przemysłowa napędzana przez miliony proekologicznych innowacji. Energia z odpadów i inwestycje w biogaz
- Zrównoważone łańcuchy dostaw, logistyka wewnętrzna
- Samowystarczalny zakład spożywczy, neutralność klimatyczna. Realne daty, przykłady wdrożeń
- Zarządzanie śladem węglowym – kalkulator nie wystarczy
- Ukryte źródła zasobów - ważny element samowystarczalności i neutralności klimatycznej
Retransmisja sesji
Prelegenci
Bogusław Buczak
prokurent, dyrektor, Dział Inżynierii Procesowej, Seen Technologie Sp. z o.o.
Volker Diehl
Head of Sales & Marketing, Nordzucker AG
Przemysław Gostkiewicz
prezes zarządu, Sokołów SA
Michał Osuch
Retail & Asset Senior Manager, CHEP
Magdalena Psuja
Sustainability Transformation Manager, Tetra Pak
Bernard Siekański
dyrektor, Strategy& Polska
Marta Zarzeczna
dyrektorka ds. łańcucha dostaw na Europę Centralną, Mars Wrigley
Prezentacja
Moderacja
Logowanie
Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.