- DZIEŃ 1 2024.11.04
- DZIEŃ 2 2024.11.05
HoReCa. Filiżanka zawsze do połowy pełna
5 listopada 2024 • 11:30
-12:45 • Sala Balowa A
Sesja transmitowana online
Tematyka
- Kultowe „perełki” sceny gastronomicznej. Jak się wyróżnić?
- Jak budować hype, a jak bronić się przed hejtem? Gastronomia w dobie social mediów
- Street food premium. Ulica wykarmi najwybredniejszych
- Produkty i sprzęt dla HoReCa w dobie rosnących kosztów. Oczekiwania szefów kuchni, oferty dostawców
- Do kawiarni, ale nie tylko na kawę. Zmiany w lokalach
- Gastronomia, hotelarstwo, turystyka – system naczyń połączonych
Retransmisja sesji
Prelegenci
Bartosz Brusikiewicz
dyrektor zarządzający i współwłaściciel, Thai Wok
Mateusz Cacek
wiceprezes zarządu, Sfinks Polska SA
Krzysztof Cybruch
CEO, Targ Śniadaniowy, Food Hall Poland
Aleksandra Dojnikowska
Bułkę przez Bibułkę, Baken, Polly Pizza, współwłaścicielka
Adam Mularuk
prezes zarządu, L’Osteria Poland
Marcin Strzelecki
CEO FoodPort, LipCoFoods
Krzysztof Woźniczko
Chief Marketing Officer, Platan Hotels & Resorts Sp. z o.o.
Moderacja
Logowanie
Do systemu zalogujesz się za pomocą adresu e-mail i hasła, których użyto podczas rejestracji lub za pomocą specjalnego identyfikatora i kodu otrzymanego od Organizatora.